NY BLOGG!

Jag kommer från och med nu blogga på www.utbytesstudent.se/yasmine. Så där kommer ni kunna följa mig under mitt år i Usa :)!


konstigt..

Jag satt och filosofierade idag när jag åkte t-banan hem, och då slog det mig att när jag kommer hem är jag 18 år. Då är jag vuxen,  och då så får jag pretty much göra allt jag vill, (förutom att köpa alkohol på systemet och beställa sotare). Jag har 3 dagar kvar av min barndom i sverige. ja det var nog det jag ville dela med mig av just nu. hejdå!


gull

Jag har ju som sagt mailat med min värdfamilj nu, dom verkar helt underbara. Min värdmamma har en vän som bor på samma gata som jag, som har en son som är lika gammal som mig. och han går i samma skola, så förhoppningsvis känner jag någon första dagen. Han hade en flickvän också fick jag reda på i första mailet, fast i det andra min värdmamma skickade så hade dom gjot slut..
Iaf den där bilden på "mitt" rum var tydligen en bild på innan dom gjorde om det, så dom har målat om och allting nu, så jag vet inte hur mitt rum kommer se ut, men dom sa att jag skulle älska det så får väl hoppas på det.
Nu är det bara 4 ynka små dagar kvar, och ikväll ska jag ha avslutningsfest, åååh, jag vill åka nu :)

A few hours late!

Tack för kommentarerna, och det känns bra nu. Nu vill jag åka, nu nu nu nu vill jag åka. men förut blev det för mycket när min värdfamilj svarade på mitt mail och skrev om massa saker, och personer jag skulle träffa innan osv osv. iaf skit samma, ointressant information. här kommer bilderna på huset  och omgivningen :)



det här är mitt nymålade rum, fast möblerna är inte dom jag ska ha,


jag tror det här ska föreställa mitt hus


poolen

ja så nu har ni en lite bättre uppfattning om hur jag kommer att bo :)

Hjälp

Jag vill inte åka längre. Vad fan har jag gett mig inpå. Jag kommer inte klara det här. Åh varför är jag så dumm i huvudet.

Najs

Jag fick precis reda på varför min värdfamilj inte har svarat på mina mail. Dom har tydligen inte fått något sa min områdesrepresentant till mig. Men i alla fall så har jag fått tillåtelse att lägga upp bilder på huset så dom kommer i morgon för är inte hemma just nu. Jag mobilbloggar btw haha.

kul, och mindre kul

Jag har fått mina flygtider :), äntligen!
Tisdag den 11 Augusti
arlanda 12:05 - London 13:50
London 15:35 - New york 18:10
Tisdag den 18 Augusti
New york 08:30 - San diego 11:27

Och sen då, vikten på bagaget. Till new york är det inga problem, tror jag får ha 2 x 23 kg eller något sådant, men från new york till sandiego (hör och häpna) får jag har 18 kg. 18? det är iiiingenting. Min väska får vara 115 cm, och då mäter man längd + bredd + djup. Min väska är ju förfan typ 1 meter hög, och sen ska man lägga på dom andra måtten. Måste ringa flygbolget nu eller nått och fixa det här på något sätt


haha


Jag vet att det här inte har något med Usa att göra, men den här bilden är rätt så bra tycker jag!
Men iaf har sett att den här bloggen ser jävligt tråkig ut, så ska bli bättre med bilder och sånt i fortsättningen :) kommentera gärna om ni har några frågor eller synpunkter.

naaaajz!

Ja visumet gick bra, och killen som intervjuade mig eller vad man nu ska kalla det var jätte trevlig. Jag hade föreställt mig en läskig gammal dam.
Iaf jag har ju som sagt mailat med min underbar områdesrepresentant och vi pratade om sporter och så. Grejen är att dom hara bara fotboll på vintern, så på våren och hösten måste jag hitta något annat att underhålla mig med. och ALLA sporter har så kallad "try outs" altså typ provspelningar. Och att provspela för en sport man aldrig har prövat och inte ens vet reglerna på. hmf.. Iaf i höst ska jag försöka spela field hockey. Vad fan är det tänkter jag! så jag frågade mig käre vän youtube som snällt visade mig att det var typ innebandy på en stoooor gräsplan. Men med min kondition som e på topp just nu *host* så kommer det nog gå galant

RSS 2.0